Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silivri 'beş benzemezi' bir araya getirdi

Avukat Hüseyin Ersöz, Silivri Cezaevi'nde yaptığı ziyaret sırasında, Ahmet Özer’in yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, fenomen Kerimcan Durmaz ve futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan’ın da görüş odalarında bulunduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2025 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2025 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberalmedya.com/
Silivri 'beş benzemezi' bir araya getirdi

Hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan dava açılan ve bu nedenle tutuklanarak görevden alınan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, bu kez "ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla ikinci kez tutuklandı.

Özer’in avukatı Hüseyin Ersöz, Silivri Cezaevi’nde müvekkiliyle gerçekleştirdiği görüşme sırasında edindiği gözlemleri kamuoyuyla paylaştı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Ersöz, sosyal hayatta yan yana gelmeyecek isimlerin, görüş odalarında aynı anda avukatlarıyla görüştüklerini anlattı.

Ersöz, "Silivri’de Cezaevi görüşünden çıktım. Sosyal hayatta yan yana gelmeyecek isimlerin, görüş odalarında avukatlarıyla görüşmelerine şahit olduğum bir akşamdı" diyerek şöyle devam etti:

-Koridorla ayrılan görüş odalarının bir ucunda Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, diğer ucunda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat vardı.

-Bir görüş kabininde sosyal medya ünlüsü Kerimcan, diğerinde futbolcuları dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan avukatlarıyla görüşüyordu.

-Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da oradaydı.

-Ülkenin adalet sisteminin toplumsal ve siyasi hayatı, soruşturma ve davalar üzerinden nasıl şekillendirdiğinin çarpıcı bir yansımasıydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.