Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi’de kreş sayısı 7’ye ulaşıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yeni eğitim öğretim yılına yetişecek Yunuseli ve Küplüpınar'daki kreşlerin inşaatlarını inceledi. Candan Genceroğlu Kreşi 120, Küplüpınar'daki kreş ise 80 öğrenciye hizmet verecek. Kreş sayısı 7'ye ulaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2025 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2025 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberalmedya.com/
Osmangazi’de kreş sayısı 7’ye ulaşıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, son aşamalarına gelinen Yunuseli ve Küplüpınar mahallelerindeki kreşlerin inşaat çalışmalarını inceledi. Aydın, her iki kreşin de yeni eğitim öğretim yılına yetişeceğini müjdeledi.

Osmangazi’deki çocukları modern ve nitelikli eğitimle buluşturmak için çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Erkan Aydın, tamamlanmak üzere olan ve açılış için gün sayan Yunuseli ve Küplüpınar mahallelerindeki kreşleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Aydın, öncelikle inşaatı %90 tamamlanan Yunuseli Mahallesi’ndeki Candan Genceroğlu Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni ziyaret etti, projeyle ilgili bilgi aldı. Burada 20 kişilik 6 kreş sınıfı, 3 yönetim odası ve açık oyun alanı bulunacak. Depreme dayanıklı olarak tasarlanan bu tesiste 120 öğrenci, alanında deneyimli eğitmenler tarafından eğitim görecek. Devamında, Ağustos ayında açılması planlanan Küplüpınar Mahallesi'ndeki kreşi ziyaret eden Aydın, kreşe katkıda bulunan hayırsever iş insanları Osman ve Ali Özelif'in merhum babaları Hamit Özelif’in adını taşıyacak bu 2 katlı kreşin, 600 metrekarelik alanda 80 öğrenciye hizmet vereceğini açıkladı.

“Yaklaşık 500 çocuğumuza modern, Atatürkçü ve cumhuriyetçi bir eğitim sunacağız.”

Osmangazi’deki kreş sayısının yakında 7’ye ulaşacağını belirten Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Yunuseli’deki Candan Genceroğlu Kreş ve Gündüz Bakım Evi inşaatını ziyaret ederek durumu yerinde gördük. Şu an %90 oranında tamamlanmış durumda. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında temeli atılan bu kreşi, Temmuz veya Ağustos ayında açmayı planlıyoruz. Eylül ayında çocuklarımız eğitime başlayacak. Toplamda 120 çocuğumuz burada eğitim alacak. Katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Osmangazi’deki kreş sayımız kısa sürede 7’ye çıkacak. Yaklaşık 500 çocuğumuza modern, Atatürkçü ve Cumhuriyetçi bir eğitimi sunmuş olacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.