Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Valiliği trafiğe yasak getirdi!

Edirne Valiliği trafiğe yasak getirdi!

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2026 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2026 18:23
Kaynak: IGF
Edirne Valiliği trafiğe yasak getirdi!

Edirne Valiliği, kentte etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışını ikinci bir duyuruya kadar yasakladı.

EDİRNE (İGFA) - Edirne Valiliği, il genelinde etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle trafik güvenliğine yönelik yeni bir tedbir kararı aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla bazı araç gruplarının trafiğe çıkışına geçici olarak izin verilmeyeceği bildirildi.

Alınan karara göre; 29 Ocak 2026 Perşembe günü saat 17.00 itibarıyla, bir sonraki duyuruya kadar motosikletler, elektrikli scooterlar ve motokuryeler trafikten men edildi.

Valilik açıklamasında, söz konusu tedbirin trafik seyir güvenliği ve sürücülerin can güvenliğini korumak amacıyla alındığı vurgulanırken, vatandaşlardan yapılan uyarılara riayet etmeleri istendi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.