CHP Gençlik Kolları Bakırköy’de Tutsak Başkanlar İçin Özgürlük Korteji Düzenledi!

CHP, "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde Bakırköy'deydi. CHP Gençlik Kolları, lider Cem Aydın ile büyük bir kortej düzenledi. Aydın, Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklu başkanlar için özgürlük mesajı verdi. Miting, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2025 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2025 10:36
https://www.haberalmedya.com/

"Millet İradesine Sahip Çıkıyor" temalı mitinglerin yeni durağı olarak CHP, bu sefer Bakırköy'deydi. Mitingden önce, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın’ın liderliğinde büyük bir kalabalığın katıldığı bir Gençlik Korteji gerçekleştirildi.

Başkan Cem Aydın, tüm tutuklu başkanlar için özgürlük temennisinde bulunarak, "Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu ve tutuklu tüm belediye başkanlarımızın özgürlüğü için, Bakırköy’de Özgür Özel başkanlığında düzenlediğimiz özgürlük eylemine gençlik kortejimizle birlikte katıldık," dedi.

Kortej sırasında, cezaevindeki İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ile tutuklu diğer belediye başkanları için destek mesajları verildi. Katılımcı gençler, sloganlar atarak ve pankartlar taşıyarak tutuklu tüm belediye başkanlarının serbest bırakılması yönünde çağrıda bulundu. Kortej, Dikilitaş’tan başlayarak Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’ndaki miting alanında son buldu.